Wie ben ik?

Ik ben Astrid Schuijlenburch en woon samen in Veghel. Voeding heeft altijd mijn interesse gehad en dat is ook de reden dat ik de opleiding Voeding & Diëtetiek ben gaan volgen. Vervolgens heb ik aan de universiteit van Maastricht Gezondheidswetenschappen met de specialisatie "Metabolism and Nutrition" gestudeerd. Na het behalen van mijn diploma ben ik nog een klein jaar werkzaam geweest aan deze universiteit als onderzoeksmedewerker.

Na 2 jaar in Maastricht te hebben gewoond begon het toch weer te kriebelen om terug te keren naar het mooie Brabant! In mijn zoektocht naar een baan ben ik terecht gekomen bij een Petfood fabrikant. Omdat mijn hart ook ligt bij humane voeding ben ik super blij dat ik de kans heb gekregen om mijn droom "een eigen praktijk te beginnen" te verwezenlijken. Ik houd van koken, bakken en lekker gezond eten. Ik word blij van mensen te coachen en te helpen om hun doelen te behalen.

Natuurlijk kan een gezonde leefstijl niet zonder sporten. Daarom ben ik regelmatig bij Sportstudio Next Level te vinden. Sporten geeft mij ontspanning en nieuwe energie, zo zit ik lekker in mijn vel!